pijl

Aanbod

 

Training 

gabriellebos P1022815 Groot 1

Een training is voor mij het met een groep mensen onderzoeken hoe een ieder effectief kan zijn. Dat kan rond verschillende thema's en vragen. 'Maatwerk leveren', of 'omgaan met grenzen en grensoverschijdend gedrag', of 'klantvriendelijk communiceren'.

Om effectief te zijn is het nuttig om eerst vast te stellen wat je wilt bereiken. Om de 'omgeving' te verkennen, om jezelf te verkennen, en dan te ontdekken wat je al in huis hebt om in te zetten, of waarmee je je repertoire kunt uitbreiden. Neem gerust contact op om te bespreken wat ik kan betekenen bij jullie vraag.

Voor mijn inzet als trainer stuur ik je een factuur van € 975,- voor een los dagdeel. Dat is inclusief voorbereiding en exclusief reistijd en reiskosten en BTW. Bij meer dan één dagdeel is het tarief lager.

Ik werk graag samen met een trainingsacteur uit mijn netwerk. Die kosten zijn nog niet in bovenstaand tarief berekend.

 

Coaching

           gabriellebos P1067647 2 Groot

Je was op weg gegaan en langzaam werd het wazig. Ik kan een stukje met je mee opwandelen, vragen waar je naar op weg was, en of dat nog steeds is waar je naar toe wilt. Wat zijn je ankerpunten, je herkenningstekens langs de weg, waaraan je ziet dat je nog op de juiste weg zit?  En wat helpt jou bij navigeren op weg naar je doel.

Een coachingsgesprek kan bij mij thuis in Zwolle. Ik vind het ook fijn om samen te wandelen. In Zwolle of in de nabije omgeving bij een station (Heino of Dalfsen)

Voor mijn inzet als coach stuur ik je een factuur van € 125,- inclusief BTW. Een coachingsgesprek duurt ongeveer een uur.

 

Gesprekspartner 

gabriellebos P1022788 Aangepast

Is er een verschil tussen coaching en gesprekpartner? In theorie wel, al hangt dat er een beetje vanaf hoe je tegen coaching aankijkt. Als gesprekpartner voel ik me vrijer ook mijn kijk op wat je met me bespreekt aan je voor te leggen. Dus meer inhoud van mijn kant.

Je bent welkom in Zwolle bij mij thuis, en we kunnen wandelen, in Zwolle, Heino of Dalfsen, of?

Voor een gesprek van een uur stuur ik een factuur van € 125,- inclusief BTW.